Детайли от листов материал

Комплексни услуги по обработване на листови материали – от разкрояване, през огъване, заваряване и довършителна обработка на готовия продукт.

Какво предлагаме?

Предлагаме на клиентите си целия цикъл от процеси по изработката на продукти от листов материал: рязане, огъване, заваряване, нарязване на резби и набиване на крепежни елементи, гравиране и прахово боядисване. Приемаме поръчки в различни обеми – както единични бройки, така и големи серии от десетки хиляди детайли. Липсата на минимално изискване за обем, комбинирано с кратките срокове на производство (средно 5–7 работни дни) позволява да поръчате необходимите детайли, когато имате нужда от тях.

Ползи на продуктите от листов материал

Качество

Изработването на детайли от листов метал осигурява здрави и трайни детайли подходящи както за функционални прототипи така и крайни продукти.

Гъвкавост

Изисква се минимална подготовка и инструментални разходи – в зависимост от нуждите си може да поръчате единични бройки или големи производствени серии.

Материали

Могат да се използват разнообразни листови метали с различни характеристики (здравина, проводимост, маса, издръжливост на корозия).

Кратки срокове

Комбинираме най-съвременни компютърно управлявани производствени технологии – лазерно и водоструйно рязане, огъване със CNC абкант, лазерно надписване. Целият процес на производство се следи и управлява с помощта на компютърна система.

Процеси

Рязане

Предлагаме лазерно и водоструйно рязане на различни видове листови материали.

Лазерно рязане предлага висока производителност и прецизност.

Водоструйно рязане е подходящо, за рязане на дебели материали (до 100мм).

Огъване

Използваме CNC абканти, които предлагат висока
точност и повторяемост на огъването. Имаме 60 и 150 тонни абканти с
които можем да се справим със всяка задача.
За изработка на цилиндрични детайли от ламарина използваме вал машина. 

Заваряване

Заваряваме нисковъглеродни и неръждаеми стомани, алуминиеви сплави. 

Крепежни елементи, резби, фаски

Набиваме гайки и нитове на машина, нарязваме резби и правим фаски. За други механични обработки – изпратете ни запитване.

Прахово боядисване

Предлагаме прахово боядисване с помощта на наши партньори.

Лазерно гравиране

Лазерно гравиране на плоски и ротационни детайли

Запитване

Опишете подробно нужните ви детайли, включително: материал, дебелина, брой и срок за изпълнение. По възможност прикачете чертеж за да изготвим бърза и точна оферта.

Добави файла

Добави файловете

илиДобавете до 10 файла в един от следните формати: DXF, DWG, AI, EPS, STEP, SolidWorks, PDF, JPEG, PNG. Или в архив: ZIP, RAR. Общият размер не трабва да надвишава 20MB.